161 de candidati se lupta pentru a deveni politisti in cadrul IPJ Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

cascheta-politistSambata, 19 noiembrie, va avea loc proba scrisa a concursului de incadrare directa, din sursa externa sau reincadrare ca politisti pentru locurile de agenti de politie de ordine publica, rutiera si transporturi, din Politia Romana.

 In urma probelor eliminatorii, pe cele 32 de posturi pentru incadrare din sursa externa repartizate Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures vor concura 161 de candidati. Alti trei candidati vor concura pentru cele doua posturi prin reincadrare.

Candidatii care au optat pentru un post in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures trebuie sa se prezinte la Colegiul Tehnic „George Baritiu” din municipiul Baia Mare, strada Culturii, nr.8, incepand cu ora 9.00. Accesul in salile de concurs este permis pana la cel mult ora 09.45. Celor care nu vor fi prezenti la ora 09.45 in sali nu li se va mai permite accesul si vor fi declarati „neprezentati”, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Accesul in sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pasaport. In sala, candidatii vor avea asupra lor doar documentul de identitate si pix/stilou cu pasta/cerneala de culoare albastra. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit stergerea si rescrierea.

Nu se admite accesul in sala cu materiale documentare, dictionare, notite, insemnari sau alte mijloace de calcul ori comunicare. Testul consta in 60 de intrebari, cu trei variante de raspuns din care doar una este corecta. Nota minima de promovare a testului scris este 7.00 (sapte). Fraudele, precum si tentativa de savarsire a acestora se sanctioneaza prin eliminarea din concurs a candidatului/candidatilor in cauza.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *