17 episcopi vor fi prezenti la inmormantarea IPS Justinian Chira

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

trupul-ips-justinian-la-catedrala-817 episcopi vor fi prezenti joi, 3 noiembrie, la inmormantarea IPS Justinian Chira, care va avea loc la Catedrala Episcopala din Baia Mare.

Anuntul a fost facut miercuri de PS Justin Sigheteanul dupa slujba de pomenire, acesta adaugand ca Patriarhul Daniel nu va veni in Baia Mare deoarece are un alt program care n-a putut suferi modificari.

Inainte de slujba inmormantarii, care va incepe la ora 12.00, va fi oficiata Sfanta Liturghie incepand cu ora 09.00, slujbele urmand sa aiba loc in spatiul de sus al catedralei.

De asemenea, cei prezenti vor inconjura catedrala, ocazie cu care va fi dat onorul militar de catre garda militara, iar apoi se va pleca in procesiune spre Manastirea Rohia.

Clopotele bisericilor de pe traseu vor fi trase odata cu trecerea coloanei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. George

    Ma rog Dumnezeului nostru ca PATRIARHUL JUSTINIAN (nu e greseala de exprimare) sa fie urmat pe meleagurile noastre de un alt OM de aceeasi inalta tinuta intelectuala si cu aceeasi forta de a fi duhovnic adevarat. Nu vreau sa fiu sceptic, dar ma tem de invazia funtionarilor publici in organizarea si conducerea bisericii noastre.

    Reply
  2. George

    Personal, eram convins ca exagerat de fericitul robotel Daniel nu va avea timp sa vina la Baia Mare. Ar fi fost in umbra acestui PATRIARH si nu si-ar fi gasit cuvintele potrivite in monotonia gindurilor lui.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2