17 proiecte de hotarare adoptate de plenul Consiliului Judetean in sedinta extraordinara

home camp2
home camp2
home camp2

Vineri, 21 aprilie 2017, 29 de alesi judeteni din totalul de 35 au fost prezenti la sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Maramures, pentru a dezbate in plen si apoi pentru a acorda votul final celor 17 proiecte de hotarare aflate pe borderoul de sedinta.

S-a adoptat, astfel, un Protocol de colaborare intre Ministerul Turismului si Judetul Maramures, precum si programul evenimentului ”Zilele Maramuresului – Haida, hai in Maramures”, editia a III-a, care va avea loc in perioada 18 – 23 mai 2017. Consilierii judeteni au aprobat contributia Consiliului Judetean la diferite actiuni finantate din rezerva bugetara, dar si repartizarea pe destinatii  sumei de 1.500 mii lei, aprobata din bugetul propriu al judetului Maramures pe anul 2017 in domeniul cultura. S-a aprobat, totodata, Programul cultural prioritar al Consiliului Judetean pe anul in curs, care cuprinde participarea institutiei judetene la 20 de evenimente ale comunitatilor maramuresene.

In cadrul sedintei a fost votat si proiectul de modificare si completare a Hotararii Consiliului judetean Maramures nr 58/2007 privind declansarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privata care constituie coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica de interes judetean ”Reabilitare Drumul Nordului – Maramures, etapa I”, pe teritoriul unitatilor administrativ-teritoriale: Oarta de Jos, Basesti, Remetea Chioarului, Coas, Copalnic Manastur si Sisesti.

Noua proiecte aprobate de alesii judeteni au facut referire la declararea ca bun de interes public judetean si solicitarea trecerii unui imobil, teren din domeniul public al unei comune in domeniul public al judetul Maramures. Astfel de situatii s-au regasit in comunele Arinis, Salsig, Gardani, Farcasa, Ardusat, Remetea Chioarului, Coas, Copalnic Manastur, Sisesti.

Toate proiectele propuse spre aprobare plenului Consiliului Judetean au fost validate.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

2 Comments

  1. ducu

    Atata pot: ,,Haida,hai” ca in rest parca suntem in era Man sau Ciceu,doar balarii si povesti.Cum stam cu Aeroportul,Depozitul Ecologic,Scoala de Echitatie sau proiectul de parodie: Primul Parc Industrial?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *