170.000 de lei alocati din rezerva bugetara a CJ Maramures pentru rezolvarea problemelor reclamate de cinci comunitati locale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aproape 170.000 de lei (169,70 mii lei) au fost alocati din rezerva bugetara pentru rezolvarea problemelor reclamante de unitatile administrativ-teritoriale la scolile din Valea Chioarului, Sieu, Arinis, Sapanta, precum si pentru Unitatea de Asistenta Sociala Targu Lapus, potrivit unui comunicat de presa al Consiliului Judetean Maramures.

In sedinta de Consiliu Judetean desfasurata marti, 19 decembrie 2017, alesii judeteni au votat pentru acordarea sumei de 40.000 de lei pentru repararea acoperisului Scolii Generale din Valea Chioarului, afectat in urma calamitatilor naturale.

O alta suma de 63.000 de lei a fost alocata pentru UAT Comuna Arinis, ca transferuri pentru ajutor in caz de necesitate pentru realizarea incalzirii in scoli, respectiv inlocuirea a doua centrale termice, iar 16.000,07 lei s-au acordat pentru rezolvarea incalzirii la scoala din Sapanta, unde va fi achizitionata o centrala termica.

Pentru UAT Comuna Sieu s-au alocat 25.000 de lei ca sprijin financiar pentru reabilitarea scolii afectate de incendiu, iar pentru U.A.T. Targu Lapus s-au acordat 25.000 de lei ca transferuri de ajutor in caz de necesitate pentru Unitatea Asistenta Sociala Targu Lapus.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2