18 sanctiuni contraventionale aplicate de politistii din Targu Lapus in urma unei actiuni rutiere

Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 17 iulie, politistii din Targu Lapus au organizat si desfasurat o actiune rutiera pentru reducerea riscului rutier.

Actiunea a avut ca scop principal prevenirea si combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si s-a desfasurat impreuna reprezentanti ai Registrului Auto Roman, care au verificat starea tehnica a autovehiculelor.

Astfel, in cadrul actiunilor s-a urmarit si verificarea sistemului de franare, a celui de reducere a zgomotului si a emisiilor poluante, a mecanismului de directie, instalatiei de iluminare/semnalizare, existentei si autenticitatii seriilor/numerelor de identificare ale vehiculelor, precum si a legalitatii montarii si utilizarii luminilor de alta culoare sau intensitate, a dispozitivelor ori accesoriilor de avertizare, altele decat cele omologate.

De asemenea, a fost verificata corectitudinea datelor din certificatul de inmatriculare si concordanta acestora cu datele si caracteristicile tehnice ale vehiculelor, detinerii inspectiei tehnice periodice si valabilitatea acesteia.

Cu ocazia activitatilor desfasurate au fost constatate si aplicate 18 sanctiuni contraventionale, dintre care 13 pentru diferite defectiuni tehnice, anunta IPJ. Valoarea amenzilor a fost de peste 5.000 lei. Ca masura complementara au fost retrase patru certificate de inmatriculare, doua pentru I.T.P. expirat si doua pentru anvelope uzate ori neconforme, si a fost ridicat un set de placute de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Spiridusul

    Praf in ochii oamenilor.Numai de forma se fac toate. Prin Ungureni se limba TARANI rupti de beti cu masinile prin Sat si nimeni nu le face nimic. Te mai si agreseaza fizic si verbal.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole