19 permise de conducere retinute de politisti in perioada 6-7 ianuarie

In perioada 6-7 ianuarie, politistii maramureseni au intervenit la 89 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112 iar in urma actiunilor si interventiilor efectuate au constatat 32 de infractiuni si au aplicat peste 250 de sanctiuni contraventionale, conform IPJ Maramures.

In acest week-end politistii maramureseni au fost la datorie si actionat pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice.

Politistii rutieri au fost prezenti pe principalele artere de circulatie din judet pentru prevenirea si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. In perioada amintita nu a fost inregistrat niciun accident de circulatie cu victime.

In urma activitatilor desfasurate, au fost constatate 32 de infractiuni, iar sapte persoane au fost surprinse in flagrant delict. De asemenea, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 256 de sanctiuni contraventionale, 201 dintre acestea fiind aplicate pentru incalcari ale normelor rutiere.

Valoarea amenzilor aplicate este de 109.000 de lei. In cele doua zile de actiune au fost retinute 19 de permise de conducere si au fost retrase cinci certificate de inmatriculare.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1