2.000 de pachete cu tigari descoperite in locuinta unui maramuresean

PNL

In data de 15 august, in jurul orei 20.30, pe timpul executarii unor misiuni de supraveghere a frontierei de stat in zona de competenta, politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Sighet au observat in curtea unui imobil, aflat la 200 de metri de linia de frontiera, din localitatea Bocicoiu Mare. jud. Maramures, mai multe colete voluminoase.

Politiştii de frontiera l-au intrebat pe proprietarul casei de provenienta coletelor, iar acesta a declarat ca nu are cunostinta despre modul in care au ajuns in curtea sa.

“Imediat, proprietarul a predat de buna voie lucratorilor nostri cele 4 baxuri care, in urma verificarii acestora, s-a stabilit ca sunt tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci.

Tigarile au fost transportate la sediul sectorului unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 2.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de aproximativ 18.000 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar in continuare se fac verificari pentru identificarea tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1