2.500 de pachete cu tigari de contrabanda confiscate la Moisei

In data de 1 aprilie, in jurul orei 13.30, la nivelul Sectorului PF Viseu de Sus, judetul Maramures, s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Pe timpul actiunii, un echipaj mobil al politiei de frontiera a depistat, in trafic, pe raza localitatii Moisei, judetul Maramures, un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de catre cetateanul roman T. Calin, in varsta de 50 de ani, domiciliat pe raza jud. Cluj.

“In urma controlului efectuat asupra autoturismului, in  portbagaj, au fost descoperite mai multe colete cu tigari, marfa pentru care barbatul nu au putut prezenta niciun document de provenienta.

Persoana in cauza a fost condusa la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor, iar in urma inventarierii tigarilor descoperite a rezultat cantitatea de 2.500 de pachete cu tigari, marca Marble, de provenienta ucraineana, in valoare de 29.250 lei.

Totodata, pe timpul cercetarilor, s-a mai constatat ca barbatul avea permisul de conducere anulat.

Drept urmare, tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si conducerea unui vehicul cu permis de conducere anulat, la final urmand a se lua masurile legale ce se impun”, se arata intr-un comunicat al ITPF Sighetu Marmatiei.

De asemenea, autoturismul in valoare de 2.200 lei, folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1