2.500  pachete tigari confiscate de catre politistii de frontiera

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

fumat tigariIn data de 22 februarie, in jurul orei 1.00, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Punctului de Frontiera Sighetu Marmatiei, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a descoperit o carare de urme care ducea de la frontiera de stat pana la un imobil de pe raza localitatii Bocicoiu Mare.

“Ajunsi la imobilul respectiv, politistii de frontiera au descoperit intr-o anexa a gospodariei cinci colete care contineau tigari. Proprietarul imobilului a declarat ca tigarile nu ii apartin si le-a predat lucratorilor nostri.

Barbatul, impreuna cu tigarile a fost condus la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 2.500 pachete de provenienta ucraineana in valoare de 22.000 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *