2.995 absolvenţi ai clasei a VIII-a din Maramureș își pot depune dosarele, de luni, la unitățile de învățământ la care au fost admiși

2.995 absolvenţi ai clasei a VIII-a din Maramureș își pot depune dosarele la unitățile de învățământ la care au fost admiși, începând de astăzi, 13 iulie.

Conform calendarului admiterii în învăţământul liceal de stat, în perioada 13 – 20 iulie candidaţii vor depune/transmite dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost repartizaţi. În zilele de 22, 23 şi 24 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, precizează MEC.

Dosarele trebuie să conțină: copie CI și certificat de naștere, adeverința cu notele și media generală obținute la Evaluarea Națională, foaia matricolă pentru clasele V-VIII, fișa medicală, cererea de înscriere, care se primește la școală și un dosar plic.

În cazuri excepționale, unitățile de învățământ, acceptă ca dosarele de înscriere să poată fi transmise și prin poștă cu confirmare de primire sau prin email.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1