2 Vibes Symphony, un proiect marca Ciprian Rogojan si Alexandru Anastasiu

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

2 Vibes Symphony este un proiect nou, avand ca membrii pe Ciprian Rogojan, fondator al formatiei SISTEM, si Alexandru Anastasiu, castigator al marelui premiu Yamaha la vibrafon.

Alaturi de cei 2, conceptul 2 Vibes Symphony include un cor cu orchestra si o voce feminina.

“Ne propunem sa aducem pe scena muzica de film imbinata cu un show vizual si unul de percutie, toate puse in practica cu ajutorul instrumentelor melodice: vibrafon si marimbafon. Vom reinterpreta teme celebre ale unor trupe consacrate precum: Metallica, Safri Duo, Nirvana, dar si teme din folclorul autentic”, spun cei de la 2 Vibes Symphony.

Un concept format din 15 muzicieni, povestea acestui spectacol va fi proiectata in timpul concertului pe un panou led de 6/4m. Totodata, concertul va fi filmat cu 4 camere si disponibil online pe www.enjoytv.ro.

Alaturi de ei, pe scena Hard Rock Cafe, se va afla Laura Bretan, faimoasa tanara cu voce de opera care a castigat premiul cel mare la “Romanii au talent”. La scurt timp dupa, artista de doar 15 ani a reusit sa impresioneze si juratii versiunii americane si sa termine pe locul 2 in cadrul “America’s Got Talent”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *