20 de agenți economici verificați de autoritățile maramureșene

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 51 de misiuni, a comunicat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Cele 64 de efective au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice la respectarea măsurii de carantinare de către persoanele aflate în locațiile declarate. În executarea misiunilor au fost utilizate 17 mijloace de mobilitate.

La TELVERDE 0800 800 165 a fost primită o sesizare referitoare la nerespectarea măsurilor de prevenire și limitare a infecției cu SARS-CoV-2 stabilite în perioada stării de alertă.

S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada de alertă peste 20 de agenți economici. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional cinci persoane care nu au respectat măsuruile de protecție individuală.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2