20 de baxuri cu tigari de contrabanda gasite in masina unui maramuresean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari-contrabandaIn ziua de 28 iunie, in jurul orei 23.00, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Valea Viseului, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat, pe raza localitatii de frontiera Bistra, judetul Maramures, un autoturism al carui sofer, la observarea politistilor de frontiera, a oprit la marginea drumului si a coborat din masina incercand sa fuga.

“Politistii de frontiera au legitimat persoana in cauza, care a fost identificata ca fiind Ana L., in varsta de 44 ani, domiciliata pe raza judetului Maramures.

In autoturism au fost observate mai multe colete cu tigari, fapt pentru care persoana in cauza a fost condusa la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

Astfel, in urma efectuarii unui control amanuntit asupra masinii au fost descoperite 20 de baxuri cu tigari, care contineau cantitatea de 10.000 pachete cu tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana, in valoare de 90.600 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

De asemenea, autoturismul Opel, folosit la activitatea infractionala, in valoare de 7.500 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2