20 de liberali maramureseni participa la primul congres comun PNL-PDL

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

20 de membri ai Partidului National Liberal Maramures vor participa sambata, 26 iulie, la Congresul Extraordinar al PNL, eveniment politic ce va fi urmat de Congresul reunit PNL – PDL.

„Sambata vor avea loc intalniri deosebit de importante, atat pentru Partidul National Liberal cat si pentru Partidul Democrat Liberal. Vom face pasi decisivi pentru prezidentiale. In cadrul primului congres comun PNL-PDL vom aproba statutul noului partid de dreapta si vom valida alianta electorala care va sustine, in toamna, candidatul dreptei in cursa pentru Cotroceni”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Denumirea aleasa pentru alianta electorala PNL-PDL imbina valorile celor doua formatiuni si reprezinta totodata o mediere intre liberalism, crestin-democratie si conservatorism. „Este o denumire care se adreseaza intregii societati.

Cetatenii au fost consultati in cadrul unor analize sociologice cu privire la denumirea aliantei, iar Alianta Crestin Liberala a fost preferata de cei mai multi. Drept urmare, sambata o vom valida si in 5 august, Alianta Crestin Liberala urmeaza sa decida candidatul unic pentru presedintie”, adauga presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Congresul Extraordinar al PNL va avea loc sambata, 26 iulie a.c., de la ora 12:00, la Palatul Parlamentului, evenimentul politic fiind urmat de Congresul reunit PNL – PDL, care va desfasura incepand cu ora 13:00, in sala Unirea, Palatul Parlamentului. PNL Maramures va fi reprezentat de presedintele organizatiei, Ovidiu Nemes si membri ai Biroului Politic Teritorial.

ZiarMM.ro 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. belphegor

  bravo boierule ! la mai mare ! la cat mai multe aliante crestine si liberale si democrate si sociale si populare , multicolore ca ” rainbow flag “.
  tzara de…intelectuali si oameni de onoare !

  Reply
 2. ioan

  dom Nemes, cum ar fi sa te duci si cu doi flacai, anchetatori de la DNA si un procuror dupa tine? votezi si gata …te ia duba la un alt vot…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *