20 de permise de conducere au fost retinute de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cei care nu respecta normele rutiere risca sa fie aspru sanctionati de politistii aflati la datorie si in acest week-end pentru siguranta tuturor participantilor la trafic.

Politistii rutieri desfasoara in continuare actiui pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. De la inceputul acestui week-end ei au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de peste 78 000 de lei.

Mai mult, 20 de conducatori auto au ramas fara permisele de conducere, majoritatea pentru nerespectarea regimului legal de viteza.

Totodata politistii au intocmit dosare penale dupa ce au constatat sapte infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice: conducerea sub influenta bauturilor alcoolice este conduita preferata de cei mai multi soferi, urmata de conducerea fara permis, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Din fericire politistii i-au depistat in trafic inainte ca ei sa produca vreun accident, prin inconstienta de care dau dovada, unii chiar si la peste 50 de ani. Conducatorii auto sanctionati au varste cuprinse intre 21 si 53 de ani.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2