200.000 de lei alocati pentru premierea elitelor sportive ale Maramuresului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Respectand traditia fiecarui final de an, Consiliul Judetean Maramures va premia si in 2019 sportivii de elita ai judetului, acordand pentru performantele acestora, dar si pentru munca depusa de antrenori, suma totala de 200.000 de lei. Proiectul de hotarare si sumele, care vor fi acordate, au fost discutate in cadrul Comisiei pentru Turism, Tineret si Sport.

In cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Judetean, care s-a desfasurata joi, 12 decembrie 2019, plenul a aprobat proiectul de hotarare privind recompensarea elitelor sportului maramuresean.

„Daca in anul 2016, Consiliul Judetean Maramures a alocat 50.000 de lei pentru premierea sportivilor, in anul 2019 suma este de patru ori mai mare, respectiv am aprobat, in sedinta plenului, sa acordam premii in valoarea de 200.000 de lei. Si desi suntem constienti de faptul ca aceste sume nu exprima valoarea reala a sportivilor, an de an, Consiliul Judetean face acest efort financiar care speram sa fie dus mai departe de cei care vin in urma noastra. Noi, cei care facem parte din acest Consiliu Judetean, ne-am dovedit a fi cu adevarat un partener onest al sportivilor din Maramures, atat al celor care au excelat in diverse ramuri ale sportului, cat si al celor care se afla inca la inceput de drum”, a unul din reprezentantii administratiei judetene.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2