21.500 pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii maramureseni

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Politistii Sectiei 5 Ocna Sugatag au indisponibilizat luni o autoutilitara care transporta tigari in valoare de peste 230.000 de lei, dupa o urmarire pe drumul public din localitatea Mara, potrivit IPJ.

In jurul orei 17.00, politistii aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unei autoutilitare care se deplasa pe DN18, in localitatea Mara, avand directia de deplasare dinspre Sighetu Marmatiei spre Baia Mare.

Conducatorul auto nu a oprit la semnalele politistilor, astfel ca politistii au trecut in urmarirea acestuia. In centrul localitatii soferul a abandonat autovehiculul si a fugit, reusind sa scape de urmaritori intr-o zona cu vegetatie densa in apropierea raului Mara.

In compartimentul transport marfa a autoutilitarei politistii au descoperit 29 de colete invelite cu banda adeziva de culoare verde, legate cu sfoara, iar in urma examinarii continului acestora a fost identificata cantitatea de 21.500 pachete tigari diferite marci. Autoutilitara in valoare de 5.000 lei a fost indisponibilizata la sediul Politiei Municipiului Sighetu-Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda si pentru identificarea persoanelor participante la activitatea infractionala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2