21 de liberali maramureseni vor sa candideze la alegerile parlamentare. Vezi lista

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vot-parlament21 de membri ai PNL Maramures s-au inscris pe lista interna destinata candidaturii la alegerile parlamentare din decembrie.

Presedintele liberalilor maramureseni, Mircea Dolha, a spus ca ordinea finala va fi finalizata pana la inceputul lui septembrie.

„A fost un termen limita pentru depunerea candidaturilor, acesta s-a consumat si iata ca astazi va pot spune ca 21 de colegi s-au inscris in aceasta competitive interna, pentru a se regasi pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Ordinea pe lista o vom putea da pe final de august, inceput de septembrie, cel mai repede, pentru ca am rugat pe cei de la centru sa ne acorde o pasuire pentru a putea fi bine informati asupra persoanelor care ne reprezinta”, a precizat Mircea Dolha.

Lista este urmatoarea: Bindiu Nicolae, Bizau Simion, Barlea Gheorghe, Bota Ioan Calin, Bogdan Ionel Ovidiu, Bodnar Vasile, Buftea Gavril, Cernestean Mihai Felician, Ciceu Felician, Gherhart Olivia, Dolha Mircea, Horj Pavel, Kovacs Marinel, Man Mircea, Marian Gheorghe, Niculescu Tagarlas Cristian Augustin, Onita Ivascu Daniela, Pasca Liviu Titus, Pasca Dorin, Pop Aurelia, Rogojan Ciprian.

 

Lista va fi trimisa organizatiilor liberale din judet pentru a fi consultata.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Oana

  Nu inteleg nimic : ce mai cauta pe lista initiala ( nu ne gandim la cea finala): Man Mircea, Marian Gheorghe, Pasca Liviu Titus, Rogojan Ciprian !

  Jenant, sunteti penibili cu asemenea propuneri.

  Reply
  1. moldovan

   Nici cu cernestean,kovaci,bindiu si barle nu poti sa inaintezi.Cum naiba sa mai ai pretentii pentru acest judet cu niste indivizi care nu au fost in stare de nimic.

   Reply
 2. mircea

  Cat tupeu pentru unii de pe lista.Sper sa nu mai vedem pe lista nici un brontozaur de partid,in caz contrar furia maramuresenilir ii va situa la sub 10%.Oricum la unii ar trebui sa le fie rusine la cat de jos a ajuns acest judet ( si datorita lor ).

  Reply
 3. Ioana

  Char asa , mulți brontozauri care aspira la demnități publice Pt a-și promova familia : Bizau Simion, Bârlea Gheorghe , MAN Mircea, Titus Pasca,Marian Gheorghe, Pop Aurelia (străbunica ) ,etc . Ce au făcut acești indivizi Pt comunitate in 26 de anii?????? Cât tupeu aveți …

  Reply
 4. Bondrea Vasile

  Dar cu Kovaci Marinel cel care acum e anchetat de DNA, si mai cu ani in urma a fost acuzat de tradare de tara intr-un alt dosar, sa-l votam ??

  Reply
 5. Andrei

  Bota Calin, Barlea Gheorghe si Tagarlas Cristian sunt politicienii meritocrati, care daca vor fi pe primele pozitii din lista finala PNL va obtine peste 20%, cu celelalte nume pe primele pozitii, PNL va obtine sub 10%

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole