21 de societati comerciale controlate de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1

piataLa finalul saptamanii trecute, in timp ce actionau pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au constatat 12 sanctiuni contraventionale. Valoarea totala a amenzilor aplicate a fost de 17 500 de lei.

In Baia Mare, politistii Biroului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu produse din tutun si comercializarii ilicite a produselor intracomunitare.

Au fost verificate 14 societati comerciale, 11 persoane fizice si patru mijloace de transport. Politistii au constatat sapte contraventii si au confiscat legume, fructe si tigari in valoare totala de 870 de lei. De asemenea, au ridicat suma de 607 lei in numerar.

In noaptea de 21 spre 22 februarie, politistii de investigare a criminalitatii economice din Sighetu Marmatiei au actionat pentru combaterea unor fapte ce pot afecta climatul si buna desfasurare a activitatilor comerciale. Au fost verificate sapte societati comerciale si controlate 24 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, politistii au aplicat cinci sanctiuni contraventionale in valoare de 3000 de lei. De asemenea, ei au confiscat suma de 727 de lei, in numerar.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2