220 de locuri de munca disponibile pentru femeile din Maramures

Peste 20 de agenti economici si-au afisat  paleta de joburi adresate somerilor de sex feminin, in cadrul  ’’Bursei locurilor de munca pentru femei’’, organizata vineri, 21 martie,  la Biblioteca Judeteana ’’Petre Dulfu’’.

Sunt disponibile astfel aproape  220 de posturi vacante, dintre care doar  20 de posturi vizeaza persoanele cu studii superioare.

“Oferta locurilor de munca este destul de generoasa. Se cauta lucratori in domeniul serviciilor, comertului, in sectorul financiar etc.  Se cauta si asistenti medicali, mecanici de intretinere, electromecanici si chiar director economic.

Oferta se pliaza pe nevoile persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.  Noi speram ca vor fi multe femei care isi vor gasi un loc de munca”, declara Oana Osanu, directorul executiv al Agentiei Judetene Pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Maramures.

Statistica arata ca  aproximativ 3.400 de someri din cei aflati in evidentele AJOFM Maramures sunt femei.

Persoanele care nu s-au angajat cu ocazia ’’Bursei locurilor de munca pentru femei’’ vor mai avea ocazia sa participe  la Bursa generala a locurilor de munca programata pentru data de 11 aprilie.

Alina BOHĂŢEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1