23 de utilaje actioneaza pe sectoarele de drumuri nationale din Maramures

PNL

Pe sectoarele de drumuri nationale au cazut precipitatii sub forma de ninsoare, iar zapada s-a depus pe partea carosabila, mai ales in zona montana.

Sectia de drumuri nationale Baia Mare actioneaza cu 23 de utilaje pentru curatarea stratului de zapada de pe carosabil si imprastierea de material antiderapant. Se intervine pe DN 18, in Pasul Gutai, cu sase utilaje. Pe sectorul de drumuri nationale E58 Baia Mare se actioneaza cu doua utilaje, iar la Sighetu Marmatiei, tot pe DN 18, respectiv DN 19 cu trei utilaje. De asemenea, la Petrova, pe DN 18, inclusiv pe Dealul Hera actioneaza trei utilaje.

La Borsa, se actioneaza cu patru utilaje, iar la Viseu de Sus cu doua utilaje. Pe DN 18B, se actioneaza cu trei utilaje, pe Dealul Pietris si Dealul Magoaja. S-au imprastiat 134 tone de material antiderapant (pe E58, Baia Mare-Dej, noua tone, E58 Baia Mare-Seini, sapte tone, pe DN 18, in Pasul Gutai 38 tone, DN 19, Huta, 14 tone, DN 18 Sighetu Marmatiei, noua tone, DN 18 Petrova, 18 tone, Viseu de Sus, DN 18, 1,5 tone, DN 17C, Dealul Stefanitei 4,5 tone, Borsa, Pasul Prislop, 21 tone, Targu Lapus, DN18B, Dealul Pietris si Dealul Magoaja, 12 tone.

La aceasta ora, ninge in Pasul Gutai si Pasul Prislop. In aceste zone este depus pe partea carosabila un strat de zapada care masoara pana la 1 cm, in Pasul Gutai (intre km 23 si km 30), pe DN 19, Dealul Huta Certeze (intre km 195 si km 205) si Pasul Prislop (intre km 160 si km 180).

Circulatia rutiera se desfasoara pe sectoarele de drumuri nationale din judet, in conditii de iarna. Nu sunt semnalate, la aceasta ora, probleme in trafic.

Institutia Prefectului – Judetul Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1