24 iulie „Ziua Politiei de Frontiera Romane”: 16 politisti avansati in grad pentru merite exceptionale, la ITPF Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 24 iulie 2019, Politia de Frontiera Romana aniverseaza 155 ani de existenta institutionala. La nivelul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Sighetu Marmatiei, momentul a fost marcat prin avansarea inainte de termen, pentru merite exceptionale in atingerea unor obiective in activitatea profesionala, a 16 politisti de frontiera.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: ”Ziua de 24 iulie este un simbol in viata politistilor de frontiera. Este momentul in care cele doua regimente ale Moldovei si Tarii Romanesti, cu atributii la frontiere, s-au unificat. Ca in fiecare an, la data de 24 iulie, institutia noastra isi aniverseaza ziua institutionala, recunoscandu-si si cinstindu-si astfel inaintasii, pentru eroismul si devotamentul lor fata de tara si poporul roman. Aceasta zi de sarbatoare, reprezinta un prilej pentru a fi recompensate actiunile desfasurate de proprii lucratori, in indeplinirea atributiilor specifice la frontiera Romaniei. Cu aceasta ocazie, 16 politisti de frontiera au fost avansati in gradul profesional urmator, inainte de termen, pentru merite exceptionale in atingerea unor obiective in activitatea profesionala.”

Din cei 16 politisti de frontiera avansati, sase sunt ofiteri (trei de pe raza judetului Maramures, doi ofiteri din Satu Mare si unul din Suceava), iar zece agenti de politie (cinci agenti de pe raza judetului Maramures, trei agenti din Satu Mare si doi din Suceava).

Foto: ITPF Sighetu Marmatiei

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2