septembrie 17, 2021

250 de pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaLa finalul saptamanii trecute, politistii din Viseu de Sus au actionat pe raza de competenta pentru identificarea si sanctionarea persoanelor care detin in vederea comercializarii tigari de provenienta ucraineana sau netimbrate in Romania.

Astfel, vineri, 25 martie, politistii au depistat pe strada 22 Decembrie din oras doi tineri care aveau asupra lor 200 pachete cu tigari de contrabanda.

Cei doi tineri, in varsta de 17 si 27 de ani, ambii domiciliati in comuna Petrova, nu au putut prezenta documentele legale de provenienta, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

“Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda. In acelasi scop au actionat si politistii din cadrul Biroului Politie Transporturi Maramures in trenurile de calatori care circula pe relatia Valea Viseului – Sighetu Marmatiei”, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

Astfel, politistii au depistat doi minori, din localitatile Craciunesti si Valea Viseului, care transportau 50 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

Tigarile, in valoare de 770 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cei doi minori au fost sanctionati contraventional conform Legii 12/1990, republicata.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2