26 de proiecte au fost votate de alesii judeteni la sedinta din luna martie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

33 din cei 35 de alesi judeteni ai Maramuresului au fost prezenti la sedinta ordinara de plen din luna martie 2018, pe ordinea de zi fiind 25 de proiecte, plus doua puncte suplimentare. Un proiect a fost retras, cele 26 de proiecte ramase supuse votului plenului fiind aprobate de consilierii judeteni. Astfel, s-a aprobat rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al judetului pe anul 2018, dar si utilizarea excedentului anual al bugetului Maramuresului, rezultat la incheierea exercitiului bugetar pe anul 2017.

A fost aprobat cuantumul cotizatiilor ce se platesc de Consiliul Judetean Maramures pentru diferite structuri asociative in care Judetul Maramures are calitatea de membru pentru anul 2018, dar si a contributia Consiliului Judetean la diferite actiuni finantate din rezerva bugetara. A fost aprobat protocolul de colaborare pentru organizarea si desfasurarea proiectului de interes judetean ”Uniti pentru Marea Unire”, precum si sume din bugetul judetului pentru finantarea programelor structurilor sportive de performanta de prim esalon: Clubul Sportiv ”Stiinta” Baia Mare – echipa de volei masculin, Clubul Sportiv Municipal Baia Mare – echipa de rugby, Clubul Sportiv Minaur Baia Mare – echipa de handbal masculin, Clubul de Sah al Municipiului Baia Mare.

Alesii judeteni au aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al S.C. ”Drumuri – Poduri Maramures” S.A., pe anul 2018, dar si planul de intretinere si reparatii curente si periodice pe reteaua de drumuri judetene in anul curent. Totodata, s-a aprobat documentatia privind selectia membrilor Consiliului de Administratie la S.C. ”Drumuri – Poduri Maramures” S.A.

Alte proiecte care au fost supuse votului consilierilor judeteni au privit aprobarea organigramei si a statului de functii la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie Baia Mare, masuri pentru asigurarea continuitatii asistentei medicale la Spitalul Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare, dar si Regulamentul de organizare si functionare al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Maramures.

In mapa alesilor judeteni s-au regasit si patru rapoarte ale diverselor institutii, respectiv un raport public al Curtii de Conturi pe anul 2016 (sinteza), raportul Consiliului de Administratie la S.C. ”Drumuri – Poduri Maramures” S.A. pe anul 2017, raportul Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala pentru anul scolar 2017 – 2018 (extras) si o informare privind masurile specifice implementate si rezultate obtinute de Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures in anul 2017.

Cele doua puncte suplimentare au privit aprobarea participarii Consiliului judetean Maramures la Programul national de innoire a parcului auto si desemnarea consilierului judetean, Gheorghe Grad, ca reprezentant al Consiliului Judetean Maramures in Consiliul Administrativ al Scolii Populare de Arta ”Liviu Borlan” Baia Mare, dupa retragerea vicepresedintelui George Moldovan.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2