27 de familii din Maramures, nemultumite de expropierile de pe DN18

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Anton Rohian, prefectul judetului Maramures, a fost prezent marti, 11 noiembrie, in comuna Giulesti. Aici, 27 de familii din localitate au trimis o notificare Institutiei Prefectului prin care se aratau nemultumiti de exproprierile ce ar urma sa fie facute in zona, prin amplasarea, atat pe partea stanga cat si pe cea dreapta a DN18, aunor spatii de parcare pentru autovehiculele de mare tonaj.

Prefectul judetului a avut o intalnire cu localnicii nemultumiti de situatia exproprierilor propuse in proiectul de reabilitare al DN 18.

„Va asigur oameni buni, ca aici, in aceasta locatie nu se va construi acea parcare. Ma bucur ca am venit aici, sa vad la fata locului care sunt problemele si unde e amplasata acea parcare. Pot sa va spun, in urma discutiei avute cu seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj – Eugen Cecan, s-a decis stoparea amenajarii acelor locuri de parcare.

Aici este una din putinele zone cu posibilitati reale de dezvoltare economica si ar fi o mare prostie sa o blocam in acest fel”, a declarat Anton Rohian.

In zona in care proiectul de reabilitare al DN 18 prevedea parcarea si benzile de accelerare/decelerare sunt in dezvoltare doua hale de productie (ce vor asigura peste 400 de locuri de munca) dar si locuinte in curs de constructie.

Trebuie precizat ca locuitorii comunei Giulesti nu s-au impotrivit cedarii unor portiuni din terenul lor, acolo unde a fost necesar pentru largirea drumului national.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole