29 de medalii pentru LPS Baia Mare, la concursul de gimnastica ritmica „Cupa Prietenia”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gimnastica lps baia mareSala de Sport a Colegiului Economic “Nicolae Titulescu” din Baia Mare a gazduit weekendul trecut a VI-a Editie a Concursului international de gimnastica ritmica “Cupa Prietenia”, competitie organizata de catedra de gimnastica ritmica a LPS Baia Mare.

Pe covorul de concurs au evoluat 104 sportive de la 11 cluburi din tara si din Republica Moldova: ProAktiv Bucuresti, Olimpia Bucuresti, CSS 1 Constanta, LPS Bistrita, LPS Bihorul Oradea, CSU Oradea, CSS Resita, CSU Brasov, CSS2 Baia Mare, U.S.E.F.Moldova si LPS Baia Mare.

Au fost evolutii deosebite la toate categoriile de clasificare, un spectacol aparte l-au oferit micile gimnaste de 6,7 si 8 ani care au dat dovada de maiestrie chiar daca pentru ele, acesta a fost primul concurs din viata lor. Dar si prejunioarele, junioarele si senioarele au prezentat exercitii complexe, cu nivel inalt de dificultate si de risc. Acest concurs este o foarte buna repetitie pentru C.N.Scolar ce se va desfasura tot in Baia Mare in perioada 9-12.06.2016.

Gimnastele LPS Baia Mare au obtinut un buchet de 29 medalii: de aur – 14, de argint – noua si bronz – sase, un rezultat foarte bun pentru intreaga echipa.

Medalii de aur au obtinut: Alesu Alexandra, Morar Madalina, Nasc Iasmina, Rob Marcela, Mic Medeea, Hendrea-Filip Amelia, Barbos Miriam, Chiscasa Maria.

Medalii de argint: Serban Maria, Alesu Alexandra, Nasc Iasmina, Mic Medeea, Borz Stefania, Chiscasa Lorena, Sabo-Lucaciu Andrada, Markusz Alexandra si Laver Larisa.

Medalii de bronz: Matei Alexandra, Bar Diana, Sabo-Lucaciu Andrada, Nemes Patricia, Chiscasa Lorena, Serban Maria.

Informatii furnizate de prof. Ileana Iakob, sef catedra gimnastica ritmica, LPS Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole