290 de posturi, scoase la concurs de Politia Romana; au fost depuse peste 8.400 de cereri de inscriere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aproape 30 de persoane candideaza pentru un loc dintre cele 290 de posturi de ofiteri, agenti si personal contractual, scoase la concurs la nivelul structurilor Politiei Romane, informeaza AGERPRES.

Peste 8.400 de cereri de inscriere au fost depuse de persoane care vor candida pe unul dintre cele 290 de posturi de ofiteri, agenti si personal contractual, scoase la concurs la nivelul structurilor Politiei Romane, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) transmis miercuri AGERPRES.

Dolj este judetul unde se inregistreaza cea mai mare concurenta, fiind depuse 427 de astfel de cereri, pentru cele 12 posturi scoase la concurs, arata sursa citata.

Potrivit IGPR, candidatii au manifestat un interes sporit cu precadere pentru posturile de ofiter si agent de politie (8.314 cereri pentru cele 238 de posturi de ofiter si agent, comparativ cu 90 de cereri pentru cele 52 de posturi de personal contractual).

Viitorii politisti isi vor desfasura activitatea in domenii precum criminalistica, investigatii criminale, economic, combaterea criminalitatii organizate, comunicare si relatii publice, resurse umane, interventii si actiuni speciale, cazier judiciar, statistica si evidenta operativa, politie rutiera, etc.

„Mentionam faptul ca, in cursul anului trecut, s-a reusit reducerea cu 4% a deficitului de personal de la nivelul Politiei Romane si se preconizeaza ca, pana la finalul lui 2019, acesta sa mai scada cu alte 4 procente”, se arata in comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole