2V a inceput drumul catre albumul Baii Mari

Reclame home 1
Reclame home 1

Asociatia „Voluntari pentru Viitor” (2V) a inceput luni, 11 iulie 2011, primele activitati in cadrul proiectului „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!”. Intalnirea a avut loc in spatiul oferit de Fundatia „Maratin” (Casa Tineretului) si a avut ca scop cunoasterea participantilor, explicarea mai detaliata a proiectului si clarificarea eventualelor nelamuriri.

In urma jurizarii, cei douazeci de tineri selectati au fost invitati la sediul organizatiei, la un mic team building. Dupa prima etapa a intalnirii (confirmarea participarii, distribuirea mapelor, a tricourilor etc.), s-a realizat o sumara introducere a echipei 2V si a oamenilor/institutiilor care au sprijinit realizarea acestui proiect.

„Bineinteles ca nu puteam sa incepem discutiile fara sa-i provocam pe participanți la un scurt joc de introducere (energizer), prin care acestia sa se deschida grupului, distrandu-se si facand in acelasi timp un exercitiu de memorie”, explica coordonatorul proiectului, Lucrețiu Pop. „Astfel ne va fi mult mai usor sa impartașim celorlalti participanti experientele si cunostintele noastre despre fotografie”, continua acesta.

La finalul discutiilor despre activitațile ce vor urma in cadrul proiectului 2V, am invitat-o pe Denisa Pintea, coordonator județean al programului „Let’s Do It, Romania!”, sa-i introduca pe tineri in ceea ce inseamna voluntariatul și sa le spuna mai multe despre actiunea din toamna.

„Ca si la prima editie „Let’s Do It, Romania!”, unde membrii 2V au realizat clipul de promovare local si diverse materiale grafice, anul acesta ne vom implica cel putin la fel de mult in proiectul respectiv, sperand sa facem impreuna o tara mai curata, pe termen lung”, puncteaza Lucretiu.

Proiectul „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!” este finantat de catre Consiliul Local si Primaria Municipiului Baia Mare, de Clubul Rotary Baia Mare 2005 si Direcția Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures. Totodata, avem sprijinul „Rotaract Team” Baia Mare, al Universitatii de Nord Baia Mare, al Bibliotecii Judetene „Petre Dulfu” si al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, in calitate de parteneri oficiali ai proiectului.

2V

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole