2V cauta tineri pasionati de fotografie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Asociatia „Voluntari pentru Viitor” (2V) a inceput inscrierile pentru workshopurile din cadrul proiectului „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!”, ce are in centru arta fotografica. Toti tinerii pasionati de fotografie, care vor sa-si imbunatateasca cunostiintele privind arta foto, sa cunoasca alti tineri cu aceleasi pasiuni, sunt incurajati sa se inscrie. Fotografiile realizate in cadrul evenimentului vor fi prezentate publicului larg atat printr-o expozitie, cat si un album care va oferi o imagine aparte a Municipiului Baia Mare.

Procedura de inscriere este una foarte simpla: cei ce doresc sa se inscrie trebuie sa trimita pe adresa organizatiei un CV si 20 de fotografii. in urma unei jurizari, cei mai buni 20 de tineri vor fi selectati sa participe gratuit la aceasta actiune. Data limita pentru inscrieri este vineri, 9 iulie 2011, urmand ca activitatile sa inceapa de saptamana urmatoare.

„Ideea proiectului „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!” a pornit atat de la pasiunea membrilor 2V pentru arta fotografiei, cat si din nevoia de un mediu de promovare atat turistic, cat si in relatiile nationale si internationale pe care le are Municipiul Baia Mare”, afirma Lucretiu Pop, coordonatorul proiectului.

Aceasta actiune este sprijinita si finantata de catre Consiliul Local si Primaria Municipiului Baia Mare, Clubul Rotary Baia Mare 2005 si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures.

„Frecvent avem vizite oficiale si de fiecare data simtim lipsa materialelor de promovare care sa le daruim acestora. Cred ca initiativa acestor tineri va schimba lucrurile in bine si abia astept sa vad produsul finit”, declara Onoriu Raul Dan, Inspector Tineret in cadrul Primariei Baia Mare.

Nu in ultimul rand, pentru sprijin, promovare si resurse umane ii avem ca parteneri pe Rotaract Team Baia Mare, Universitatea de Nord Baia Mare, Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” si Inspectoratul Scolar Judetean Maramures.

Inscrierile se pot face pe site-ul 2ve.ro.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole