3.334,71 de lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul Județean din Baia Mare

La începutul săptămânii curente, aleșii județeni s-au reunit în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș. Aceștia au aprobat sumele cerute de Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul Județean din Baia Mare.

Astfel, Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare a solicitat rectificarea pozitivă a bugetului cu suma de 1.038,50 mii lei, reprezentând „Venituri din contractele încheiate cu direcțiile de sănătate publică din sumele alocate de la bugetul de stat” și “Sume alocate pentru stimulentul de risc”.

Și bugetul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost rectificat pozitiv cu suma de 2.296,21 mii lei reprezentând „Venituri din contractele încheiate cu casele de asigurări de sănătate”, „Venituri din contractele încheiate cu direcțiile de sănătate publică din sumele alocate de la bugetul de stat”, „Subvenţii din bugetul Fondului naţional unic de asigurări de sănătate pentru acoperirea creşterilor salariale” și „Sume alocate pentru stimulentul de risc”.

Proiect finanțat prin POIM

În cadrul aceleiași ședinței s-a mai stabilit promovarea în parteneriat a proiectului „Consolidarea capacităţii de gestionarea a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea Spitalului de Boli Infecțioase şi Psihiatrie Baia Mare”, finanțat prin POIM axa 9.1.

Judeţul Maramureş, în parteneriat cu Spitalul de Boli Infecțioase şi Psihiatrie Baia Mare vor depune spre finanţare acest proiect, în vederea decontării din fonduri structurale a echipamentelor medicale şi de protecţie medicală ce au fost achiziţionate şi vor fi achiziţionate pentru satisfacerea nevoilor urgente ale Spitalul de Boli Infecțioase şi Psihiatrie Baia Mare, generate de actuala criză COVID-19.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1