3 milioane de lei pentru Sarbatoarea Castanelor 2019. Vezi aici, cand se desfasoara

Reclame home 1
Reclame home 1

In acest an, Sarbatoarea Castanelor se va desfasura in perioada 27-29 septembrie. Astazi, consilierii locali se vor intalni in sedinta extraordinara de Consiliu Local pentru a aproba atat perioada propusa de executivul Primariei Baia Mare, cat si bugetul. Suma solicitata pentru 2019 este de 3 milioane de lei, adica peste 600.000 de euro.

Proiectul, care apare pe ordinea de zi suplimentara, este incredintat Directiei Comunicare, Cultura, Sport, Tineret – Serviciul Finantari Locale si Directiei Economice.

Conform Raportului cu numarul 126, intocmit vinerea trecuta, -9 august-, si trimis pe email-ul consilierilor locali, costurile totale estimate la 3 milioane de lei  presupun achizitii de servicii si produse necesare desfasurarii acestei sarbatori. Astfel, banii se vor indrepta spre “(…) servicii muzicale, servicii de prezentare spectacole, servicii de scenotehnica, instalare/dezinstalare echipament, sonorizare/lumini si activitati suport pentru interpretare artistica la scena, servicii de prezentare spectacole, servicii de pirotehnie, servicii de inchiriere toalete ecologice, servicii de salubrizare, servicii/produse de promovare a manifestarilor din cadrul evenimentului (ex: afis, pliant program, flyer, mash, altele asemenea), servicii de cazare, servicii de restaurant, servicii de interpretariat pentru delegatiile oficiale; taxa UCMR-ADA, alte cheltuieli (buchete flori, aranjamente florale, etc.). (…) Cheltuielile ocazionate de organizarea evenimentului vor fi acoperite si din sponsorizari atrase la bugetul local, precum si din sume incasate din inchirierea spatiilor publice catre agentii economici care vor realiza comert pe perioada desfasurarii evenimentului”, se arata in respectivul document.

Va reamintim faptul ca, pentru aceasta sarbatoare, anul trecut s-a alocat suma de 2.900.000 de lei, iar perioada in care s-a desfasurat a fost 17 septembrie – 7 octombrie. Avand in vedere ca de aceasta data evenimentul „Castane 2019” se va desfasura doar pe parcursul a trei zile, cu bani mai multi ca si in 2018, credem cu tarie ca si evenimentele cultural-artistice vor fi pe masura sumei de 3 milioane de lei.

Revenim cu detalii.
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole