30.000 de petarde confiscate de politistii de frontiera la Viseu de Sus

Reclame home 1
Reclame home 1

Un barbat din Maramures care transporta cu un autoturism aproximativ 30.000 de articole pirotehnice, fara documente legale a fost oprit in trafic de catre politistii de frontiera din Viseu de Sus.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: „Echipajul din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus, aflat in misiune in localitatea Borsa, a oprit pentru control, pe DN 18, un autoturism, marca Audi, inmatriculat in Romania. Masina era condusa de catre cetateanul roman Vasile N., in varsta de 49 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures. Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, lucratorii nostri au observat pe bancheta din spate mai multe cutii in care a fost descoperita o cantitate insemnata de materiale pirotehnice, fara documente legale.” Cutiile au fost deschise iar oamenii legii au descoperit materiale pirotehnice procurate ilegal.

In urma inventarierii cutiilor s-a constatat ca acestea contin 29.500 petarde, in valoare de 2.000 lei. Articolele pirotehnice au fost ridicate in vederea confiscarii urmand a fi predate catre IPJ Maramures – Serviciul arme, explozivi si substante periculoase.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de nerespectare a regimului de comercializare a articolelor pirotehnice.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole