30 de copii au primit ”un ghiozdan pentru o poezie” din partea Organizatiei PNL Sighetu Marmatiei (FOTO)

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

ghiozdan pnl sighetJoi, 8 septembrie, de la ora 18.00, un party marca PNL Sighet a avut loc la Perla Sigheteana, acolo unde 30 de copii au fost rasplatiti cu un ghiozdan si un penar gata echipat, in schimbul unei poezii sau al unui cantacel. Initiativa a apartinut presedintelui PNL Sighetu Marmatiei, Daniela Onita Ivascu, care a prezentat colegilor din Biroul Politic Local al organizatiei un proiect pe care l-a gandit in urma cu un an si care a avut un real succes.

”In ultimii patru ani, din calitatea de consilier local, am gandit si am organizat mai multe actiuni culturale si sociale si fiecare dintre ele mi-a ramas in suflet ca o draga amintire. Incurajeaza performanta este un eveniment pe care l-am organizat in ultimii patru ani si unde am premiat, in cadrul unei gale, elitele si valorile Sighetului din domeniul sportiv, artistic, scolar, cultural. Un alt concurs care mie personal mi-a ramas in suflet a fost Sighetul in imagini, unde cea mai frumoasa fotografie a municipiului nostru drag a fost rasplatita.

Cu un an in urma, in preajma inceperii anului scolar, am oferit, prin concurs, un ghiozdan echipat pentru scoala si initiativa mea a avut mare priza la public. Acesta este motivul pentru care am gandit sa extind evenimentul la scara mai larga si, impreuna de colegii din Organizatia PNL Sighetu Marmatiei, am reusit sa achizitionam 30 de ghiozdane cu penare echipate, pe care le-am oferit unor copii care stim, cu siguranta, ca se vor bucura cu adevarat de ele.

Sub egida Un ghiozdan pentru o poezie, toti colegii liberali sigheteni care au ales sa se implice, au si propus un numar de doi-trei copii din cartierele lor, pe care s-au gandit sa ii recompenseze. Si pentru ca momentul sa fie cu adevarat pe placul celor mici, am organizat si o petrecere cu baloane, suc, pizza si muzica, evenimentul fiind unul cu adevarat reusit.

Vazand impactul actiunii noastre, consilierii locali PNL Sighet vor initia un proiect de hotarare, prin care vom propune administratiei locale sa oferim, incepand de anul viitor, cate un ghiozdan tuturor copiilor din ciclul primar. Sper ca propunerea noastra gaseasca intelegere la actuala conducere a orasului Sighet, iar in Consiliul Local sa nu judecam politic, ci sa punem mereu inainte interesul cetateanului”, a declarat presedintele PNL Sighetu Marmatiei, Daniela Onita Ivascu.

In prag de an scolar, Organizatia PNL Sighetu Marmatiei ureaza mult succes tuturor elevilor, cadrelor didactice si un an cu multe realizari!

Biroul de presa al PNL Sighetu Marmatiei

ghiozdan7

ghiozdan6

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1