33 de studenti ai Academiei de Politie au inceput practica la I.P.J. Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 8 iulie – 2 august, 33 de studenti ai Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti efectueaza stagiul de practica la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures.

Este vorba de 12 fete si 21 de baieti, studenti in anii I, II si III la Facultatea de Politie – specializarea ordine si siguranta publica, respectiv Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Academiei de Politie „Al. I. Cuza”, anunta IPJ Maramures.

Timp de o luna, in functie de specializarile acestora, studentii isi vor desfasura activitatea la diferite servicii si compartimente din cadrul inspectoratului respectiv ordine si siguranta publica, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, politie rutiera, criminalistica si Compartimentul Juridic precum si la subunitatile de politie Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Borsa.

Luni, 8 iulie, in prima zi de practica, acestia au fost intampinati atat de conducerea unitatii cat si de reprezentantii catorva servicii care le-au prezentat studentilor activitatile pe care urmeaza sa le desfasoare si le-au facut precizari cu privire la conduita pe care trebuie sa o adopte in aceasta perioada. Studentii sunt repartizati, pe perioada practicii, in supravegherea unor tutori profesionali, politisti cu exeprienta, care au rolul de a indruma activitatea viitorilor politist.

De asemenea, pe perioada stagiului de practica, studentii vor fi integrati in activitatile de pregatire desfasurate la nivel local in domeniul tacticii si interventiei politienesti.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole