35 de unități de învățământ din Maramureș, cuprinse de Ministerul Educației în cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

35 de unități de învățământ preuniversitar din județul Maramureș au fost cuprinse de Ministerul Educației în lista școlilor eligibile pentru a participa la prima rundă a Schemei de Granturi din cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS).

”Un număr de 35 de unități de învățământ preuniversitar din județul Maramureș au fost cuprinse de Ministerul Educației în lista școlilor eligibile pentru a participa la prima rundă a Schemei de Granturi din cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), finanțat prin Planul Național pentru Redresare și Reziliență al României (PNRR), în cadrul Reformei 3. Reforma sistemului de învățământ obligatoriu pentru prevenirea și reducerea părăsirii timpurii a școlii și Investiției 4. Sprijinirea unităților de învățământ cu risc ridicat de abandon școlar, din componenta C.15.

Termenul limită până la care pot fi transmise cererile de finanțare este 14 martie 2022, ora 16:00. În vederea sprijinirii echipelor din unitățile de învățământ preuniversitar din județ, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a organizat în 08.03.2022, începând cu ora 14, o întâlnire de lucru online cu directorii acestor instituții școlare.

Participanții au fost consiliați cu privire la modul de completare a cererii de finanțare și a documentelor anexă (graficul activităților și bugetul sintetic estimativ)”, transmite Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2