36 de microbuze scolare noi pentru elevii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Elevii maramureseni  care fac naveta la scoala vor beneficia începand cu anul scolar 2014-2015 de 36 de microbuze scolare noi. Microbuzele vor ajunge în  judetul Maramures ca urmare a interventiei Inspectoratului Scolar judetean Maramures si a administratiei judetene.

In  adresa primita la Institutia Prefectului judetul Maramures din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice se arata ca cele 36 de microbuze 16+1 locuri destinate asigurarii transportului scolar pentru elevii din comunitatile rurale îndepartate de unitatile scolare vor fi repartizate în doua etape.

In prima etapa, care se va desfasura  în perioada iulie- septembrie, vor fi repartizate un numar de 15 microbuze, catre urmatoarele unitati administrativ teritoriale: Baiut, Basesti, Budesti, Copalnic- Manastur, Farcasa, Ieud, Poienile de Sub Munte, Recea, Sacalaseni, Satulung, Sieu, Sisesti, Suciu de Sus, Vadu Izei, Valea Chioarului.

In etapa a doua, estimata sa se desfasoare în perioada octombrie-decembrie 2014, vor fi repartizate un numar de 21 de microbuze, catre urmatoarele unitati administrativ teritoriale: Ardusat, Asuaju de Sus, Baita de Sub Codru, Bistra, Boiu Mare, Campulungla Tisa, Cernesti, Cicarlau, Coltau, Cupseni, Dumbravita, Giulesti, Grosi, Leordina, Ocna Sugatag, Remeti, Repedea, Salsig, Sapanta, Vima Mica, Viseu de Jos.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2