septembrie 27, 2021

360.000 de utilizatori de internet au donat pentru Marele Zid Chinezesc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Circa 360.000 de utilizatori de internet au donat in mai putin de trei ani peste 45 de milioane de yuani (6,54 milioane de dolari) pentru lucrarile de renovare si reparare a Marelui Zid Chinezesc, in cadrul unei campanii de finantare participativa, a relatat miercuri publicatia Beijing Daily, citata de Xinhua, titreaza Agerpres.

Campania online a fost initiata in septembrie 2016 de Fundatia Chineza pentru Conservarea Patrimoniului Cultural, o organizatie supervizata de Admninistratia Nationala a Patrimoniului Cultural. De asemenea, campania a fost sustinuta de Fundatia Tencent. Conform paginii de internet a campaniei, sumele donate au fost utilizate pentru lucrarile de reparatie efectuate la mai multe sectiuni ale zidului din Beijing si provinciile Hebei si Shanxi.

Potrivit Beijing Daily, este pentru prima data cand sunt realizate lucrari de intretinere la Marele Zid Chinezesc prin intermediul unei campanii de finantare participativa. Organizatorii campaniei spera ca aceasta va ajuta la cresterea nivelului de constientizare cu privire la amenintarile cu care se confrunta Marele Zid Chinezesc.

Marele Zid Chinezesc este inclus in Patrimoniul Mondial al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO) si este alcatuit din numeroase ziduri interconectate. Acesta traverseaza cincisprezece provincii si orase. Din cauza influentei umane si a factorilor de mediu, unele sectiuni din Marele Zid Chinezesc s-au deteriorat sau s-au prabusit si au nevoie urgenta de renovare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2