37 de masini abandonate au fost ridicate, iar 54 de proprietari au fost somati. Peste 100 de sesizari facute de baimareni in ultimele zece zile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

37 de autovehicule abandonate au fost ridicate de pe raza Municipiului Baia Mare, din data de 28 octombrie si pana astazi.

Din estimarile facute, de catre Politia Locala, intre 100 si 110 autoturisme au ajuns la REMAT, in acelasi interval de timp. Proprietarii au preferat aceasta solutie pentru ca masinile lor vechi sa nu ajunga in curtea URBIS-ului si sa trebuiasca sa plateasca contraventia pentru a le recupera.

De precizat ar fi faptul ca din cele 37 de autovehicule ridicate de catre politistii locali, doar trei proprietari s-au prezentat pentru recuperarea lor.

Pana la ora actuala la dispeceratul Politiei Locale Baia Mare, dar si pe pagina de Facebook a primarului s-au primit peste 100 de sesizari. Alte 54 de autoturisme au fost identificate ca fiind sub incidenta Legii 421/2002. Proprietarii au fost deja somati, ca in termen de 10 zile, de la data notificarii, sa-si ridice autovehiculele de pe domeniul public.

Baimarenii pot face sesizari pe acest subiect la dispeceratul Politiei Locale, mai exact la numarul de telefon 0372.70.27.02. In urma sesizarii, responsabilii se deplaseaza la adresa indicata si daca constata ca informatiile se adeveresc ridica autoturismul. Actiunea continua si in zilele urmatoare.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Amelia

    Pe str. I. Slavici intre blocurile 4 si 6 si 3este un Daewoo Nubira verde, fara numere de inmatriculare, care este abandonata de cel putin 3 ani. Langa magazinul Profi de pe I. Maniu, pe troturar, este un Ford Focus gri, abandonat de cca 7 – 8 luni. Pe I. Slavici intre bl. nr. 2 si gardul de la CSSM Baia Mare este un VW visiniu abandonat de mai mult de un an. Tot pe I. Slavici nr. 2 in capatul dinspre intersectia cu strada ce vine dinspre Stefan cel Mare in alveola de parcare este o rulota care sta acolo de cativa ani, fara a fi miscata, o foloseste proprietarul pe post de bar, stau mai multi inauntru si consuma bauturi alcolice.
    Va rog luati masuri.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2