38 de proiecte in valoare de 30 de milioane de euro aprobate pe PNDR in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In sedinta de vineri, 18 august 2017, a Consiliului Judetean Maramures, presedintele Gabriel Zetea a facut o prezentat plenului cu privire la sesiunile de informare si proiectele care se aproba in aceasta perioada pe Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), pentru comunitatile locale din judet, se arata intr-un comunicat de presa.

”Este extrem de important pentru noi ca de aceste fonduri europene sa beneficieze cat mai multe unitati administrativ-teritoriale.Vorbim despre reabilitari de drumuri comunale, aductiuni de apa, canalizari, camine culturale. Sunt, pana in acest moment, 38 de proiecte aprobate in judetul Maramures, in peste 20 de unitati administrativ-teritoriale, cu o valoare de 30 de milioane de euro.

Este extrem de important ca toate aceste documentatii sa fie transmise in regula de catre administratiile locale spre finantator. Am discutat cu toti beneficiarii si i-am asigurat de faptul ca le vom acorda intreaga consultanta necesara alaturi de Prefectura judetului, pentru a aduce cat mai multe fonduri europene in Maramures”, a precizat seful administratiei judetene.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2