386 de elevi inscrisi la Olimpiada de Limba engleza, etapa locala. Concursul se desfasoara la Scoala „Octavian Goga” din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Maine are loc Olimpiada de Limba engleza, etapa locala. 386 de elevi au trecut de faza pe scoala si sambata sunt asteptati sa fie prezenti, la ora 08.30, in salile de clasa, de la Scoala Gimnaziala “Octavian Goga” din Baia Mare. Acestia trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate/carnetul de elev semnat si stampilat pe anul scolar 2019-2020. Proba scrisa va incepe la ora 09.00 si dureaza 2 ore pentru elevii de gimnaziu si 3 ore pentru elevii din sistemul liceal.

Prof. Ciprian Cucuiat, inspector scolar general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures: “Si anul acesta avem un numar mare de elevi inscrisi la Olimpiada de Limba engleza, etapa locala. Ne bucuram ca isi doresc sa invete o limba straina si sunt competitivi. De 2 ani de zile avem faza nationala si pentru gimnaziu si consider ca este un lucru foarte bun. Noul format al Olimpiadei de Limba engleza este tot in beneficiul elevilor, caci pe langa cunostintele de limba verifica si aptitudinile de sinteza si creativitatea candidatilor prin proba integrata, care se sustine la faza judeteana si implicit la cea nationala. Candidatii au de redactat un mesaj scris (se evalueaza competenta de scriere de mesaje in limba straina) pornind de la un text-la faza judeteana si de la un suport video la faza nationala. Proba scrisa de maine se desfasoara la Scoala Gimnaziala “Octavian Goga” din Baia Mare si va incepe la ora 09.00.”

Din cei 386 de elevi, 99 sunt din clasa a VII-a, 93 sunt din clasa a VIII-a, iar restul de 194 sunt din clasele IX-XII. Va redam mai jos lista comunicata de Inspectoratul Scolar Judetean Maramures:

“Lista finala este compusa din 386 elevi: clasa a 7-a – 99 elevi, cls. 8 – 93 elevi, cls. 9A – 39 elevi, cls. 9B – 26 elevi, cls. 10 A – 25 elevi, cls. 10 B – 33 elevi, cls. 11 A – 28 elevi, cls. 11 B – 21 elevi, cls. 12 A – 8 elevi si cls 12 B – 14 elevi. Nota: A- studiu normal al limbii, B- intensiv/ bilingv”

Foto: arhiva / Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole