4.000 de pachete cu tigari de contrabanda confiscate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari-contrabandaJoi, 10 noiembrie, politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu produse din tutun, in zona de responsabilitate.

“Astfel, in jurul orei 19.30, lucratorii nostri au identificat pe un drum neamenajat care face legatura intre localitatile Petrova si Stramtura, judetul Maramures, un autoturism marca Ford, inmatriculat in Romania, despre care aveau suspiciuni ca ar fi folosit la transportul tigarilor de contrabanda. Politistii de frontiera au oprit autovehiculul in cauza, la volanul caruia se afla Dumitru B. de 34 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

Pe timpul controlului, lucratorii nostri au observat in autoturism mai multe colete ambalate in folie de culoare neagra care contineau tigari de provenienta ucraineana.

In apropierea autoturismului au fost identificate alte doua persoane, cetatenii romani, Florina M., de 18 ani si Ioan B., de 24 de ani, ambii domiciliati pe raza judetului Maramures, care aveau rolul de a supraveghea zona pe timpul desfasurarii activitatii infractionale.

La cercetari, a mai fost identificat ca fiind implicat in activitatea infractionala, un autoturism marca Volkswagen condus de cetateanul roman Ionut O., de 32 de ani, domiciliat tot pe raza judetului Maramures, care avea rolul de antemergator pentru transportul de tigari”, a spus Iulia Stan, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Drept urmare, s-a luat masura conducerii celor patru cetateni romani impreuna cu autoturismele la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor descoperite in autoturismul marca Ford s-a constatat ca acestea contin 4.000 pachete tigari, marcile Marble si Marvel, in valoare de 36.000 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autoturismul folosit la transportul tigarilor, in valoare de 4.500 lei a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2