4.500 pachete cu tigari de contrabanda, descoperite intr-un saivan pentru animale

Miercuri, 27 septembrie, in jurul orei 11.00, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Sarasau, judetul Maramures, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a descoperit, intr-un saivan destinat oilor, 9 colete voluminoase ce contineau tigari, ascunse sub lana.

Din primele verificari s-a constatat faptul ca saivanul, care se afla la aproximativ 400 m de frontiera de stat, apartine cetateanului roman Iura. L., in varsta de 60 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“Cele 9 colete au fost duse la sediul sectorului, unde, in urma  inventarierii a rezultat cantitatea de 4.500 pachete cu tigari, diferite marci, de provenienta ucraineana, in valoare de 52.600 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, inclusiv fata de proprietarul saivanului, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

In continuare se fac cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1