4.908 pensionari au fost la tratamente in anul 2019. Printre cele mai cautate statiuni se numara Ocna Sugatag si Eforie Nord. Vezi aici, cand poti depune cererea

Conform informatiilor furnizate de Casa Judeteana de Pensii (CJP) Maramures, anul trecut, au fost depuse un numar de 7.841 de cereri pentru bilete de tratament insa doar 4.908 de pensionari au reusit sa ajunga intr-una din statiunile din Romania, din varii motive. Cele mai solicitate statiuni au fost: Sovata, Ocna Sugatag, Baile Felix, Tasnad, Covasna, Saturn si Eforie Nord.

Pentru anul in curs, cererile si actele aferente pentru biletele de tratament se pot depune incepand cu data de 20 ianuarie.

Pentru a intrat in posesia unui astfel de bilet aveti nevoie de urmatoarele documente: cererea tip, care se gaseste la sediul institutiei sau pe site-ul CJP; copie CI sau BI, dupa caz; cupon de pensie sau adeverinta eliberata de angajator in cazul asiguratului; document de plata (talon de plata al indemnizatiei) sau decizie pentru persoanele ale caror drepturi sunt stabilite pe Legi speciale (detinuti politici, refugiati, veterani de razboi, orfani si vaduve de razboi).

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. joe

    am fost la covasna in 2018 ,a fost cea mai mare prostie din viata mea!!!pt banii astia m=as fii dus 7 zile pe con propriu ,chiar la covasna unde as fii fost respectat!!!bataie de joc fata de pensionari!!!cas pensii este complice cu aceste statiuni cica de tratament pt a se imbogatii!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1