4.970 pachete cu tigari de provenienta ucraineana confiscate in Maramures

PNL

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei – ITPF Sighetu Marmatiei au fost declansata o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in zona de competenta.

Astfel, un echipaj al politiei de frontiera a descoperit, in zona de frontiera, patru colete care contineau tigari, de provenienta ucraineana.

“S-au luat masuri de monitorizare si supraveghere a zonei, iar in cel mai scurt timp au fost anuntate despre eveniment si autoritatile de frontiera din Ucraina, in vederea cercetarii in comun a cazului.

Cele patru colete cu tigari au fost transportate la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.970 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, a caror valoare este de 58.150 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari in vederea documentarii intregii activitati infractionale, precum si pentru depistarea persoanelor implicate si tragerea la raspundere a acestora”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1