400.000 de lei de la CJ Maramureș pentru ONG-urile de tineret

Consiliul Județean Maramureș a alocat 400.000 lei pentru ONG-urile care realizează activități pentru tinerii din județ. Este vorba despre 30 de astfel de entități. Totodată, a fost alocată suma de 380.000 lei și pentru proiectele culturale.

”În ședința Consiliului Județean din această săptămână, am votat proiecte care vizează în mod direct asociațiile care au ca scop susținerea activităților pentru tinerii maramureșeni, dar și proiecte care vor dezvolta și evidenția diversitatea turistică și culturală a județului Maramureș.

Am alocat 400.000 de lei pentru a sprijini 30 de ONG-uri care se implică activ în organizarea de proiecte și activități pentru tinerii din Maramureș. Activitățile propuse de asociațiile nonguvernamentale facilitează educarea tinerilor în domenii artistice, cultură civică, dezvoltarea implicării în societate prin voluntariat și activități sportive.

Pentru proiectele culturale, am alocat 380.000 lei pentru 57 de asociații din Maramureș, care au depus proiecte orientate spre stimularea creativității în domenii precum artă, dans, muzică. Sprijinim constant asociațiile și organizațiile care promovează și susțin activități culturale, recreative, pentru că ne dorim ca maramureșenii să fie activi, implicați în societate”, a precizat Ionel Bogdan, președintele CJ.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu