400 de mii de lei pentru echipa de volei Știința Explorări Baia Mare. Banii provin de la Consiliul Județean Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierii județeni au fost de acord ca 400 de mii de lei să intre în contul echipei bărmărene. Banii sunt folosiți pentru finanţarea programelor structurii sportive de performanţă, de prim eşalon, Clubul Sportiv „Ştiinţa” Baia Mare – echipa de volei masculin CS Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Echipa de volei masculin CS Ştiinţa Explorări Baia Mare are ca scop creşterea calităţii sportive a echipei, dar și valorificarea aptitudinilor într-un sistem organizat de pregătire, competiţie și selecţie. Totodată, structura sportivă de prim eșalon din Baia Mare își propune promovarea, susţinerea şi dezvoltarea activităţilor voleibalistice în judeţul Maramureş, la toate nivelurile, precum și clasarea pe un loc cât mai bun la finalul programului competițional.

Federația Română de Volei a stabilit că programul competițional pentru anul 2020 va debuta în luna octombrie, când vor începe să se joace meciurile pentru Campionatul Naţional şi Cupa României.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a precizat că instituția pe care o conduce ar putea să aloce resurse mai însemnate sportului maramureșean, numai în situația în care Guvernul României ar susține cheltuielile cu asistența socială la nivelul județului nostru.

„La momentul de față, nu dispunem de sumele de bani cu care astfel de echipe, cu tradiție în județul Maramureș, ar merita să fie susținute. Am alocat această sumă echipei de volei masculin CS Ştiinţa Explorări Baia Mare pentru a putea activa în continuare în primul eșalon al voleiului masculin însă, sperăm ca pe viitor, Guvernul României să aloce Consiliului Județean Maramureș resursele necesare pentru a acoperi cheltuielile cu asistența socială și, astfel, să putem să susținem sportul la un nivel mai ridicat”, a declarat Gabriel Zetea, șeful administrației județene.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1