409 elevi si 315 profesori, premiati la ”Gala olimpicilor maramureseni”

Reclame home 1
Reclame home 1

Sute de elevi si profesori au fost prezenti la ”Gala olimpicilor maramureseni”, eveniment organizat si in acest an sub egida Consiliului Judetean Maramures, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean. Pentru distinctiile, medaliile si premiile speciale obtinute la olimpiadele si concursurile scolare judetene, atat cei 409 elevi, cat si cei 315 profesori, care i-au pregatit, au fost recompensati cu suma totala de 200.000 de lei.

Olimpiadele si concursurile judetene pentru care s-au acordat stimulente financiare au fost propuse de catre Inspectoratul Judetean Maramures, care a instiintat unitatile scolare cu privire la perioada depunerii dosarelor, dupa care a centralizat informatiile primite de la unitatile de invatamant si a stabilit importanta si relevanta olimpiadelor si concursurilor scolare judetene pe discipline.

Tot ISJ a fost cel care a propus cuantumurile stimulentelor financiare, facandu-se mentiunea ca premiile acordate cadrelor didactice care s-au ocupat de pregatirea elevilor au avut aceeasi valoare cu stimulentele acordate olimpicilor, iar in situatia in care un elev/ cadru didactic a obtinut premii la mai multe concursuri s-a acordat un singur stimulent, cel cu valoarea cea mai mare.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, vicepresedintele Ioan Doru Dancus, consilierii judeteni Teodor Ardelean si Anisoara Mihali, dar si inspectorul scolar general, Anca Costin-Hendea au fost cei care au oferit diplomele celor prezenti la acest moment festiv.

Consilierii judeteni Teodor Ardelean si Anisoara Mihali au felicitat performanta tuturor celor care au fost recompensati in cadrul acestei gale.

Teodor Ardelea, consilier judetean: ”Nu este nimic mai frumos pe lume decat sa fii daruit de la Dumnezeu cu aceste capacitati intelectuale care reprezinta partea noastra superioara, pentru ca omul cunoscator are intotdeauna averea la el. Sa va bucurati mereu de averea aceasta si sa o transmiteti mostenire copiilor vostri.”

Anisioara Mihali, consilier judetean: ”Si eu vreau sa felicit toti acesti copii minunati si acesti elevi deosebiti si sa multumesc Consiliului Judetean, care a facut posibil ca acest eveniment sa fie o reusita prin care cinstim elevii si profesorii de elita ai Maramuresului.”

Ioan Doru Dancus, vicepresedintele Consiliului Judetean a subliniat faptul ca se doreste ca, de anul viitor, aceasta manifestare sa aiba loc la Casa Tineretului din Baia Mare, pentru ca aceasta cladire emblematica a Maramuresului sa fie cu adevarat redata tinerilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole