42 de colete cu tigari descoperite in masina unui maramuresean

PNL

tigariIn data de 5 februarie, politistii de frontiera de la Sectorul PF Valea Viseului au organizat si desfasurat o actiune, in zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu tigari.

Astfel, in jurul orei 21.20, un echipaj din cadrul sectorului a identificat si oprit pentru control, pe raza localitatii Valea Viseului, judetul Maramures, o autoutilitara marca Citroen, inmatriculata in Romania, condusa de Vasile M., de 36 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit mai multe colete cu tigari fapt pentru care barbatul a fost condus la sediul sectorului, in vederea continuarii cercetarilor.

In autoutilitara au fost descoperite 42 de colete, care contineau 20.958 pachete cu tigari de diferite marci de provenienta ucraineana, in valoare de 185.000 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii iar autoutilitara folosita la activitatea infractionala a fost indisponibilizata in vederea continuarii cercetarilor.

Totodata conducatorul auto este cercetat pentru savarsirea infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor, care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia, iar la finalizarea cazului urmand a se lua toate masurile legale ce se impun”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

De asemenea pe timpul verificarilor s-a constatat faptul ca soferul avea dreptul de a conduce suspendat fapt pentru care mai este cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis de conducere i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1