42 de permise de conducere retinute de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

politia-circulatieIn perioada 14 – 24 aprilie, politisti de ordine publica, de la rutiera, de investigatii criminale, de la investigarea fraudelor, transporturi, precum si de la alte structuri, au efectuat peste 250 actiuni specifice muncii de politie, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

In urma controalelor si verificarilor efectuate pentru mentinerea sigurantei publice si pentru prevenirea faptelor antisociale, au fost constatate 186 infractiuni.

De asemenea, politistii au intervenit si au aplicat 3.079 sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate pentru neregulile constatate a fost de 976.000 de lei.

Totodata, politistii au confiscat produse alimentare si nealimentare in valoare de peste 25.000 de lei si au indisponibilizat bunuri in valoare de aproximativ 102.000 lei.

Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale politistilor maramureseni.

Astfel, la sfarsitul saptamanii trecute, aproape 500 de politisti rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea si combaterea accidentelor pe principalele artere de circulatie de pe raza judetului.

In urma controalelor efectuate in zilele de 23 si 24  aprilie, ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice au fost aplicate 548 sanctiuni. Valoarea amenzilor aplicate de politistii rutieri depaseste suma de 187.000 de lei.

Ca masura complementara, politistii au retinut in doar doua zile 42 de permise si au retras opt certificate de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *