439 de pachete cu tigari si 13 pachete cu petarde confiscate de politistii sigheteni

tigariLa data de 10 noiembrie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat activitati de prevenire si combatere a faptelor de comert ilicit cu tigarete provenite din contrabanda.

Astfel, a fost depistat un barbat care detinea tigarete nefiscalizate pe care urma sa le transporte in municipiul Sighetu Marmatiei in vederea comercializarii. Asupra lui au fost gasite 369 pachete cu tigari de contrabanda care au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

De asemenea, in cadrul aceleiasi actiuni, politistii au mai constatat o infractiune la regimul materiilor explozive precum si trei contraventii prevazute de Legea 12/1990 republicata, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. Ei au gasit si ridicat in vederea confiscarii alte 70 pachete cu tigari si 13 pachete cu petarde. Valoarea totala a amenzilor aplicate a fost de 13.000 de lei.

Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de contrabanda si efectuarea fara drept de operatiuni cu articole pirotehnice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1